Метою курсу - є вивчення біологічних, фізіологічних і господарських основ ягідних культур та особливостей виробництва ягід.
Вивчення дисципліни проводиться відповідно до вимог економічного та соціального розвитку України, з урахуванням сучасних досягнень науки у галузі,провідного вітчизняного і світового досвіду, практичних результатів ягідних, спеціалізованих господарств.
В результаті вивчення дисципліни студент набуває наступні компетентності:
- уміння використовувати результати наукових дослідженьщодо забезпечення інтенсивних технологій, враховуючи їх особливості та користуючись передовим досвідом їх впровадження, розробляти наукові основи інтенсивних технологій вирощування ягідних культур.
- здатність обґрунтовувати завдання досліджень, самостійно організовувати і обирати методи експериментальної роботи, інтерпретувати та представляти результати наукових експериментів, впроваджувати їх у виробництво.
- Викладач: Лапчинський Віталій